Комунизмът е най - зловещият социален експеримент водещ до насилствена смърт
Andrey Kovatchev ГЕРБ/ЕНП:
1088
0
Print

Девет месеца след предсрочните парламентарни избори, БСП/БКП/БРП(к) БРСДП(т.с.) и т.н. (49ти конгрес все пак, за това изброявам имената под които мимикрират комунистите според ситуацията) искали отново предсрочни парламентарни избори??? 
Защо, с какви аргументи? Не им харесва да са в опозиция, това разбирам, но какво предлагат - нищо, но от сърце! 
Благодаря много! Сърбахме Ви попарата!

Сега България е уважаван член на ЕС и НАТО, най-влиятелната страна в нашия регион, подготвяме Председателството на Съвета на ЕС, БВП на страната наближава историческите 100 милиарда, макроикономическите цифри ни позволяват спокойно да искаме да влезем във валутния механизъм за присъединяване към Еврозоната, успешно се справяме с контрабандата и бюджета се пълни, плащаме редовно външните ни задължения, натрупани и от БКП, инвеститорите търсят квалифицирана, добре платена работна ръка и млади българи започнаха да се връщат обратно в Родината, нашите градове стават все по-добро място за живеене и т.н. Да, има още много какво да се прави и поправя! 
Но БСП със сигурност не е алтернатива! Помним историята, тази неподправената и неманипулираната от комунистите история и знаем до къде води нереформираната бивша комунистическа партия, която няма сили и смелост да се извини за престъпленията си и да поиска прошка, която залъгва възрастни наши сънародници, че комунизма и социализма може да се върнат и поддържа митологията за "доброто старо време".

100 години след болшевишкия преврат, довел до 100 милиона жертви, не може да правим повече експерименти!

Отново се налага да повторим: Таварищи, КОНЕЦ!